Programet

Miracasas

Event Imgage

Në vitet e '30-ta, një fshat i humbur në Amerikën e Jugut dëshiron të përjetësojë traditat e tij të çuditshme... Kryebashkiaku ka publikuar një reklamë në rajon: "Kërkohet kufomë për të zmadhuar Miracasas".

​​13 minuta 40 sekonda

Zvicër

2021

Në vitet e ’30-ta, një fshat i humbur në Amerikën e Jugut dëshiron të përjetësojë traditat e tij të çuditshme… Kryebashkiaku ka publikuar një reklamë në rajon: “Kërkohet kufomë për të zmadhuar Miracasas”. I sapovrarë, Ernesto është fatlumi dhe, pa qenë realisht aty, merr pjesë në varrimin e tij në karnaval. Fshatarët e mbledhur e festojnë me pasion ngjarjen, duke pritur me lakmi jetën e sjellë nga vdekja.

Regjisor: Raphaëlle Stolz

Skenarist: Augusto Zanovello

Producentë: Nicolas Burlet, Augsuto Zanovello

18

Monday