Programet

Mendime të vogla

Event Imgage

Mendime të vogla - një poezi për të diskutuar mundësitë për të parë gjërat ndryshe nga kënde të ndryshme

Mendime të vogla

5 minuta 2 sekonda / Hong Kong / 2019 /

Mendime të vogla – një poezi për të diskutuar mundësitë për të parë gjërat ndryshe nga kënde të ndryshme, të kërkoni gëzimin në çdo moment dhe të kërkoni të mirën në çdo person.

Regjisor: Step C.
Skenarist: Step C.
Producent:Step C.

Cheung Step
[email protected]

18

Tuesday