Programet

Luce and the Rock

Event Imgage

Një ditë, nga askund, një Shkëmb gjigant shtrihet në mes të fshatit të vogël paqësor ku jeton Luce.

12 minuta 59 sekonda

Belgjikë

2022

Një ditë, nga askund, një Shkëmb gjigant shtrihet në mes të fshatit të vogël paqësor ku jeton Luce. Fshatarët nuk mund të hapin më as derën e shtëpive të tyre! Luce është i zemëruar: largohu Shkëmb, ti nuk përket këtu! Dhe, njëmend, pse ke ardhur këtu?

Regjisor: Britt Raes

15

Friday