Programet

Love, Dad

Event Imgage

Një film i shkurtër për lidhjet dhe boshllëqet midis një fëmije dhe një prindi.

13 minuta

Republika Çeke

2021

Një film i shkurtër për lidhjet dhe boshllëqet midis një fëmije dhe një prindi. Autorja rizbulon letra që ia shkruante babai i saj nga burgu. Ajo dashuri duket se është zhdukur tani. Ajo vendos t’i shkruaj përsëri me shpresën për të gjetur përsëri lidhjen. Ajo shkruan atë që nuk mund të thuhej, duke fajësuar të atin për ndarjen e familjes, por edhe duke u përpjekur ta kuptojë atë.

Regjisore: Diana Cam Van Nguyen

Skenaristë: Diana Cam Van Nguyen, Lukáš Janičík

Producente: Karolína Davidová

16

Saturday