Programet

Lost Brain

Event Imgage

Një ditë, krokodili Louise, aksidentalisht e teshtin trurin e saj. Si përfundim, truri madje ikën! Kjo papritmas e bën të vështirë për Luizën të kryejë detyrat më të thjeshta dhe asgjë nuk    funksionon më.

6 minuta 31 sekonda

Zvicër

2021

Një ditë, krokodili Louise, aksidentalisht e teshtin trurin e saj. Si përfundim, truri madje ikën! Kjo papritmas e bën të vështirë për Luizën të kryejë detyrat më të thjeshta dhe asgjë nuk    funksionon më.

Regjisor:e Isabelle Favez

Produksioni: Nadasdy Film

Skenarist: Isabelle Favez

16

Saturday