Programet

Local Nomad – Dashuria ka Humbur

Event Imgage

Një burrë mendon për një marrëdhënie të vyshkur që dikur kishte lulëzuar

Local Nomad – Dashuria ka Humbur

3 minuta 29 sekonda / SHBA / 2019 /

Në këtë video të këngës Dashuria ka Humbur të Local Nomad, një burrë mendon për një marrëdhënie të vyshkur që dikur kishte lulëzuar.
Me animacion minimalistik dhe paletë të guximshme ngjyrash, kjo video ndërthurë performancën e artistit me temat e marrëdhënieve, thyerjes së zemrës dhe natyrës.

Regjisor: Ynon Lan
Animacioni: Ynon Lan.
Muzika: Michael Desmond.

Ynon Lan
[email protected]

18

Tuesday