Programet

lizuna Fair

Event Imgage

Në mes të natës së furishme, një burrë e gjen veten të humbur në të çarën e kohës.

11 minuta 32 sekonda

Japoni

2021

Në mes të natës së furishme, një burrë e gjen veten të humbur në të çarën e kohës.

Nuk ishin qeniet groteske dhe as përbindëshat, por ishte ai që “ishte këtu, por nuk ishte këtu”.

Ai ishte fantazma.

I varrosur nën kujtime plot frenim dhe premtime që nuk i mbajtën kurrë – fjalët e lara në breg – koha e mban atë në një distancë nga “vendi”.

Dhe ai dëgjon poezi që vijnë mbi valë nga ana tjetër duke ritmuar dhe u përplasur në breg.

Regjisor: Sumito Sakakibara

16

Saturday