Programet

LITTLE HILLY

Event Imgage

Hilly urren faktin që çdo herë e ka ndaluar veten të flasë dhe gjithashtu urren edhe botën e kontrolluar nga të rriturit.

 

LITTLE HILLY

18 minuta 46 sekonda

Tajvan

2020

10-vjecarja Hilly është një vajzë e heshtur tajvaneze dhe askush nuk mërzitej për depresionin e saj dhe presionin që i shkaktonte përditshmëria. Ajo urren faktin që çdo herë e ka ndaluar veten të flasë dhe gjithashtu urren edhe botën e kontrolluar nga të rriturit. Çka me të vërtetë dëshiron ajo t’iu thotë të rriturve?

Regjisorë: Huang Yun Hsien, Liao Pei Yu

Skenaristë: Huang Yun Hsien, Ëu Yan Jie

Producent: Hsieh Sanvy

26

Monday