Programet

LIGHT’IN

Event Imgage

Në mendjen e njeriut, zoti i Ndërgjegjshëm siguron identifikimin e saktë të informacionit që do të përfundojë në kujtesë.

5 minuta 30 sekonda

Francë

2021

Në mendjen e njeriut, zoti i Ndërgjegjshëm siguron identifikimin e saktë të informacionit që do të përfundojë në kujtesë. Një ditë makina e tij ishte në garë pasi kishte marrë elementë përçarës. Në të njëjtën kohë, ngjarje të çuditshme ndodhin në Pavetëdijen dhe duket se janë të lidhura me një objekt që zotëri i Pandërgjegjshëm ka. Ai e kupton që duhet t’ia kthejë vetëdijes. Kështu ai vjen me një plan dhe bën një sërë përpjekjesh për ta nxjerrë këtë objekt në sipërfaqe dhe për t’i vënë në dukje të Vetëdijshmit se mendja po shtyp diçka.

Regjisorë: Mahé Lalot, Clara Delbrel, Elline Frachisse

16

Saturday