Programet

Let Sleeping Dogs Lie

Event Imgage

"Let Sleeping Dogs Lie" është një komedi e errët e animuar e shkurtër, e vendosur në një botë të egër dhe të çmendur ku një vajzë e vogël lufton për të rimarrë qenin e saj të humbur.

9 minuta 40 sekonda

Izraell

2021

“Let Sleeping Dogs Lie” është një komedi e errët e animuar e shkurtër, e vendosur në një botë të egër dhe të çmendur ku një vajzë e vogël lufton për të rimarrë qenin e saj të humbur.

Regjisorë: Sarai Abergel, Noy Friman, Guy Livnat

Skenarist: Sarai Abergel

Producent: Sarai Abergel

 

17

Sunday