Programet

Lada, Ivan’s Sister

Event Imgage

Një dokumentar i animuar bazuar në historinë e vërtetë të Ladës, një gruaje transgjinore nga Rusia. Ajo e tregon sekretin e saj dhe vëllait të saj, Ivanit.

7 minuta 29 sekonda

Federata Ruse

2021

Një dokumentar i animuar bazuar në historinë e vërtetë të Ladës, një gruaje transgjinore nga Rusia. Ajo e tregon sekretin e saj dhe vëllait të saj, Ivanit.

Regjisore: Olesya Shchukina

Skenariste: Anastasia Patlay

Producentë: Pavel Loparev, Irina Khodyreva

16

Saturday