Programet

La prima cosa

Event Imgage

Një miqësi mes Kookoo Rikoo, kllounit të vetëm arab të krishterë izraelit, dhe një të mbijetuare nga lufta, një vajzë siriane.

18 minuta 40 sekonda

Spanjë

2021

Një miqësi mes Kookoo Rikoo, kllounit të vetëm arab të krishterë izraelit, dhe një të mbijetuare nga lufta, një vajzë siriane.

Regjisorë: Omar Al Abdul Razzak, Shira Ukrainitz

Skenaristë: Omar Al Abdul Razzak, Shira Ukrainitz

Producentë: Mayi Gutiérrez, Manuel Arango

15

Friday