Programet

Kujdesshëm

Event Imgage

Në hartën pa kufij të një planeti magjik

Kujdesshëm

3 minuta 58 sekonda / Francë / 2020

Në hartën pa kufij të një planeti magjik, qenie të vogla mbledhin, enden, peshkojnë dhe grumbullojnë elemente nga ambienti natyror për të jetuar si grup.
Ky ekuilibër thelbësor kthehet në kaos kur ata fillojnë që të keqpërdorin gjetjet e tyre për të zbukuruar pamjen e tyre individuale.

Regjisore: Alice SAEY
Producentë: Emmanuel-Alain Raynal / Pierre Baussaron

Luce Grosjean
[email protected]

18

Tuesday