Programet

Kiwi & Strit – Things Have Legs

Event Imgage

Dy krijesat e vogla qesharake dhe me gëzof Kivi dhe Strit jetojnë në një kthinë në pyll. Kivi është i vëmendshëm, i kujdesshëm dhe i verdhë, ndërsa Strit është i egër dhe vjollcë dhe ata kanë qasje shumë të ndryshme për pothuajse çdo gjë.

5 minuta

Danimarkë

2021

Dy krijesat e vogla qesharake dhe me gëzof Kivi dhe Strit jetojnë në një kthinë në pyll. Kivi është i vëmendshëm, i kujdesshëm dhe i verdhë, ndërsa Strit është i egër dhe vjollcë dhe ata kanë qasje shumë të ndryshme për pothuajse çdo gjë.

Në këtë episod, gurët me këmbë fillojnë të mbushin hapësirën ku jetojnë Kivi dhe Strit. Strit merr hua shkopin e shtrigës për ta përdorur për t’i larguar ato, dhe këtu fillojnë telashet.

Regjisor: Esben Toft Jacobsen

Skenarist: Esben Toft Jacobsen

Producente: Loréne Lescanne

17

Sunday