Programet

Kishi Bashi – Violin Tsunam

Event Imgage

Është një refleksion mbi atmosferën politike në ShBA nga perspektiva e luftës mes Japonisë dhe Amerikës në gjatë Luftës së Dytë Botërore

Kishi Bashi – Violin Tsunam

5 minuta 40 sekonda / SHBA / 2019 /

Kjo video e animuar dhe ngjyrosur me dorë për këngën Violin Tsunami [Cunami violine] të Kishi Bashit, është një përshkrim artistik për rëndësinë e të mësuarit nga e kaluara për ta bërë të ardhmne më të mirë. Albumi “Omoiyari” është një refleksion mbi atmosferën politike në ShBA nga perspektiva e luftës mes Japonisë dhe Amerikës në gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Regjia: Julia McCoy, Mike McCoy
Animues: Mike McCoy

Michael McCoy
[email protected]

18

Tuesday