Programet

Kërthizore

Event Imgage

Ky dokumentar i animuar eksploron atë se si marrëdhënia abuzive e nënës time me babain tim më kanë ndikuar përvojën në një shkollë me konvikte në Kinë

Kërthizore

6 minuta 53 sekonda / SHBA/ 2019 /

Ky dokumentar i animuar eksploron atë se si marrëdhënia abuzive e nënës time me babain tim më kanë ndikuar përvojën në një shkollë me konvikte në Kinë. Presioni shoqëror mbi nënën time për të fshehur abuzimin dhe dëshira e saj për të më mbrojtur në fund pati krijuar një situatë ku unë isha vet subjekt i presionit të njëjtë shoqëror. Dëshirat tona për intimitet, siguri dhe normalitet kanë qenë përherë në kundërshtim me realitetin që na rrethon. Përmes një bisede si dy të rritur, unë dhe nëna mësojmë të kuptojmë dhe ta përkrahim njëri-tjetrin.

Regjisor: Danski Tang
Producent: Danski Tang
Muzika: Sean Hayward

Danski Tang
[email protected]

18

Tuesday