Programet

Jashtë kufijve

Event Imgage

Një karakter i një video-loje të tenisit është duke u zhvendosur nga loja e tij drejt një bote përtej kufijve.

Jashtë kufijve
14 min 50 sek / Gjermani / 2020 / Animacion 3D

Një karakter i një video-loje të tenisit është duke u zhvendosur nga loja e tij drejt një bote përtej kufijve. Gjatë kërkimit të reketit të humbur, ai e gjen veten në një udhëtim përmes një bote sureale të video-lojërave. Ky film i shkurtër zbulon arbitraritetin e kufijve dhe rregullave dhe merret me kompleksitetin dhe ambiguitetin e botës moderne. Bën fjalë për sfidat për të gjetur identitetin personal dhe lënien pas të kufijve të brendshëm.

Regjisor: Franz Impler
Skenarist: Franz Impler
Producent: Franz Impler
Zërimi: Franz Impler

Franz Impler
[email protected]

18

Tuesday