Programet

IT RAINS

Event Imgage

Kështu janë varrezat masive, një trup mbi tjetrin dhe asgjë tjetër? Përmes shiut, Oliver i dërgon sinjale nënës së tij për ta ndihmuar atë të zbulojë të vërtetën.

 

11 minuta 21 sekonda

Meksikë

2021

Kështu janë varrezat masive, një trup mbi tjetrin dhe asgjë tjetër? Përmes shiut, Oliver i dërgon sinjale nënës së tij për ta ndihmuar atë të zbulojë të vërtetën.

Regjisorë: Magali Rocha Donnadieu, Carolina Corral Paredes

Skenaristë: Magali Rocha Donnadieu, Carolina Corral Paredes

Producent: Magali Rocha Donnadieu

15

Friday