Programet

Iris

Event Imgage

Një film i shkurtër i animuar i frymëzuar nga miti grek i Narcisit për një vajzë të re të quajtur Iris, e cila bie në dashuri me imazhin e saj dhe pastaj një ditë zhduket në një vaskë

Iris

8 Minuta 14 sekonda / Kroaci / 2020 / 2D

Një film i shkurtër i animuar i frymëzuar nga miti grek i Narcisit për një vajzë të re të quajtur Iris, e cila bie në dashuri me imazhin e saj dhe pastaj një ditë zhduket në një vaskë.

Regjisore: Lucija Bužančić
Skenariste: Lucija Bužančić
Producent:Vinko Brešan
Muzika: Mišo Komenda

Lucija Bužančić
[email protected]

18

Tuesday