Programet

Inglorious Liaisons

Event Imgage

Sonte është nata për Lucie, Maya dhe miqtë e tyre. Edhe Jimmy erdhi: ai është këtu për Maya dhe të gjithë e dinë këtë.

11 minuta 2 sekonda

Francë

2021

Sonte është nata për Lucie, Maya dhe miqtë e tyre. Edhe Jimmy erdhi: ai është këtu për Maya dhe të gjithë e dinë këtë. Por në momentin kur çdo gjë supozohet të ndodhë, Maya dhe Lucie zbulojnë se kanë ndjenja të fshehura për njëra-tjetrën, të buta dhe të hutuara, të cilët mundohen të gjejnë vendin e tyre në këtë mbrëmje të ndërprerë nga alkooli që rrjedh lirshëm, përmbledhjet që tronditin dhe hormonet që ziejnë.

Regjisorë: Chloé Alliez, Violette Delvoye

Producentë: Jean-François Le Corre, Mathieu Courtois, William Henne

Skenaristë: Chloé Alliez, Violette Delvoye, Blandine Jet

19

Tuesday