Programet

In the Upper Room

Event Imgage

Çdo stinë një urith i ri viziton gjyshin e tij të verbër, i cili jeton thellë nën tokë në një strofull të dekoruar rehat.

8 minuta 9 sekonda

Hungari

2022

Çdo stinë një urith i ri viziton gjyshin e tij të verbër, i cili jeton thellë nën tokë në një strofull të dekoruar rehat. Ndërsa të dy rriten, marrëdhënia e tyre bëhet më intensive dhe lindin pyetje të rëndësishme.

Regjisor: Alexander Gratzer

Skenarist: Alexander Gratzer

Producent: József Fülöp

16

Saturday