Programet

In Sight

Event Imgage

Një ngatërrestare e ri dhe qeni i saj u nisën për një udhëtim në një mal për të rrëzuar yllin më të ndritshëm në qiell.

5 minuta 36 sekonda

Australi

2021

Një ngatërrestare e ri dhe qeni i saj u nisën për një udhëtim në një mal për të rrëzuar yllin më të ndritshëm në qiell.

Regjisorë: Wendy Lu, Natalie Tran, Cindy Zhi

18

Monday