Programet

I sit and look out

Event Imgage

Filmi përbëhet nga një seri koherente skenash të ndryshme absurde që ndërpriten vazhdimisht nga monologu i brendshëm i narratorit, i cili ka të bëjë me një kërkim fotografik.

10 minuta 9 sekonda

Rumani

2021

Filmi përbëhet nga një seri koherente skenash të ndryshme absurde që ndërpriten vazhdimisht nga monologu i brendshëm i narratorit, i cili ka të bëjë me një kërkim fotografik. Në alternimin e imazheve realiste dhe surrealiste, shpaloset tema e brendshme e filmit, duke pasqyruar probleme të ndryshme sociale në formën e një ideje artistike unike. Titulli “I sit and look out”, dhe tre titrat – që ndajnë fillimin e planeve realiste dhe surreale – Unë shoh, dëgjoj dhe dëgjoj, së bashku synojnë të shpalosin temën ose mesazhin e filmit – përmes imazheve të filmit – i cili në fund të fundit kërkon vëmendje nga audienca për një gjë: për të menduar.

Regjisor: Gábor Balázs

Skenarist: Gábor Balázs

Producent: Gábor Balázs

18

Monday