Programet

How To Survive The Heatwave And Stay Human

Event Imgage

Është dita më e nxehtë e vitit dhe Jerusalemi po gllabërohet nga një valë e motit të nxehtë.

7 minuta 48 sekonda

Izrael

2021

Është dita më e nxehtë e vitit dhe Jerusalemi po gllabërohet nga një valë e motit të nxehtë. Në qendër të qytetit, tre shokë të banesës jetojnë në një injorancë të lumtur nën përkëdheljen e ftohtë të kondicionerit të tyre. Por kur kondicioneri prishet, një person duhet të dalë jashtë për të gjetur një bateri të re dhe për të zbuluar si të mbijetosh nga vala e të nxehtit dhe të mbetesh njeri.

Regjisorë: Ronni Shalev, Alon Sharabi

Skenaristë: Ronni Shalev, Alon Sharabi, Naomi ShalevHow To Survive The Heatwave And Stay Human

16

Saturday