Programet

Hija e Diellit

Event Imgage

Që prej shtatë vitesh, Boaz ka ndërprerë marrëdhëniet me prindërit, vëllain dhe motrën, shoqërinë dhe botën e tij të mëparshme.

Hija e Diellit
8 minuta / Izrael / 2019 / 2D – 3D

Që prej shtatë vitesh, Boaz ka ndërprerë marrëdhëniet me prindërit, vëllain dhe motrën, shoqërinë dhe botën e tij të mëparshme. Filmi gjurmon historinë e zhdukjes së tij dhe futet në një udhëtim sureal drejt kujtimeve që ai ka lënë prapa me familjen.

Regjisor: Ido Hartmann
Producent: Bezalel Academy of Art and Design

Raffi Yaniger
[email protected]

18

Tuesday