Programet

Hi, It’s Your Mother

Event Imgage

Mami po telefonon dhe Lisa nuk është e kënaqur. "Hi, It’s Your Mother" është një "stop motion" tronditës tragji-komedik për dashurinë e nënës për fëmijën e saj dhe ndonjëherë dhe anasjelltas.

5 minuta

Kanadë

2016

Mami po telefonon dhe Lisa nuk është e kënaqur. “Hi, It’s Your Mother” është një “stop motion” tronditës tragji-komedik për dashurinë e nënës për fëmijën e saj dhe ndonjëherë dhe anasjelltas.

Regjisore: Daniel Sterlin-Altman

17

Sunday