Programet

Hi! How are you?

Event Imgage

Vetë-reflektim disi i dhimbshëm, por megjithatë thellësisht i kujdesshëm në lidhje me protokollin e mëposhtëm: "Përshëndetje, si jeni?", "Unë jam mirë, dhe ju?", "Po, mirë jam, faleminderit".

5 minuta 36 sekonda

Francë

2022

Vetë-reflektim disi i dhimbshëm, por megjithatë thellësisht i kujdesshëm në lidhje me protokollin e mëposhtëm: “Përshëndetje, si jeni?”, “Unë jam mirë, dhe ju?”, “Po, mirë jam, faleminderit”.

Regjisor: Gaïa Grandin-Mendzylewski

Skenarist: Gaïa Grandin-Mendzylewski

Producent: Richard Van Den Boom

18

Monday