Programet

Guy 101

Event Imgage

Ky film i diplomimit ekspozon botën e dhomave të bisedave në internet. Pamjet vizive tregojnë historinë e Keith, një i vetmuar në anën tjetër të botës dhe takimin e tij me një autostopist.

8 minuta

Shtetet e Bashkuara

2005

Ky film i diplomimit ekspozon botën e dhomave të bisedave në internet. Pamjet vizive tregojnë historinë e Keith, një i vetmuar në anën tjetër të botës dhe takimin e tij me një autostopist.

Regjisor: Ian Gouldstone

17

Sunday