Programet

Green

Event Imgage

Gjelbërimi buzë rrugës është tokë e askujt. Është krijuar për t'u kaluar pranë tij, jo për të qenë në të. Gjeometrik dhe artificial, por i mbushur me fara të egra - i përket njeriut apo natyrës?

8 minuta 15 sekonda

Poloni

2021

Gjelbërimi buzë rrugës është tokë e askujt. Është krijuar për t’u kaluar pranë tij, jo për të qenë në të. Gjeometrik dhe artificial, por i mbushur me fara të egra – i përket njeriut apo natyrës? E njëjta gjë vlen edhe për trupin tuaj. Ju e zvarritni atë nëpër ditët tuaja në vend që të jeni në të. Ashtu le të jetë. Unë e bëra këtë film që ju të pushoni. Për të lehtësuar ndjenjat mes filmave realë. Për të marrë një sy gjumë. Ëndrra të ëmbla o trup. Të dua.

Regjisore: Karolina Kajetanowicz

Skenariste: Karolina Kajetanowicz

Producente: Agata Golańska

17

Sunday