Programet

Goodbye Jérôme!

Event Imgage

Sapo mbërrinë në parajsë, Xheroni niset për të gjetur gruan e tij Merilin.

7 minuta 44 sekonda

France

2022

Sapo mbërrinë në parajsë, Xheroni niset për të gjetur gruan e tij Merilin. Gjatë kërkimit të tij, ai zhytet në një botë surreale dhe plot ngjyra, në të cilën askush nuk duket se mund ta ndihmojë.

Regjisorë: Gabrielle SELNET, Adam SILLARD, Chloé FARR

14

Thursday