Programet

Gjithë ato ndjesi në stomakun tim

Event Imgage

Matija ka vështirësi që të gjejë një marrëdhënie të sinqertë dhe intime me një burrë heteroseksual

Gjithë ato ndjesi në stomakun tim’

13 minuta / Kroaci / 2020
Teksa po bën kalimin nga gjinia mashkullore tek ajo femërore, Matija ka vështirësi që të gjejë një marrëdhënie të sinqertë dhe intime me një burrë heteroseksual.

Regjia: Marko Dješka
Skenarist: Marko Dješka
Producent: Draško Ivezić
Animacioni: Hana Tintor, Laura Martinović, David Lovrić, Draško Ivezić
Drejtore Artistike:: Hana Tintor

Marko Dješka, Drasko Ivezic
[email protected]

18

Tuesday