Programet

Gjemba dhe Kocka Peshku

Event Imgage

Jeta e tre fëmijëve të mërzitur dhe të lënë pas dore mbushet me aventura imagjinare, derisa vjen dita që ata tentojnë të largohen.

Gjemba dhe Kocka Peshku
10 minuta 24 sekonda / Hungari / 2020 / 2D ,

Jeta e tre fëmijëve të mërzitur dhe të lënë pas dore mbushet me aventura imagjinare, derisa vjen dita që ata tentojnë të largohen. Nëna e tyre duket tërësisht e shkëputur emocionalisht nga rrethi i saj. Teksa fëmijët rriten dhe rutina e nënës bëhet çdo herë me e lodhshme, të fshehtat e shtëpisë misterioze dalin në pah.

Regjisore – Natália AZEVEDO ANDRADE
Producent: József Fülöpr

Dominika Szosznyák
[email protected]

18

Tuesday