Programet

Gjahtarja e Arinjve

Event Imgage

Një gjahtare që jeton në male i njeh mirë arinjtë.

Gjahtarja e Arinjve
7 minuta 27 sekonda / Japoni / 2019 / 2D

Një gjahtare që jeton në male i njeh mirë arinjtë. Ajo i kërkon falje çdo ariu të cilin e vret por ajo duhet ta bëjë një gjë të tillë sepse ashtu e siguron jetesën. Një mbrëmje, derisa ajo përballet me një ari dhe bëhet gati ta mbys, ariu i flet asaj.

Regjisore: Sayaka Hara
Skenarist: Kenji Miyazaëa
Kompozitori: Mari Funabashi

Yaka Hara
[email protected]

18

Tuesday