Programet

Giuseppe

Event Imgage

Vjeshtës po i vjen fundi dhe Giuseppe dhe familja e tij iriqësh po përgatiten të shkojnë në letargji. Megjithatë, për lepujt Ayana dhe Toto, të cilët janë miqtë e tij më të ngushtë, dimri është stina më e mirë e vitit!

26 minuta

Zvicër

2021

Vjeshtës po i vjen fundi dhe Giuseppe dhe familja e tij iriqësh po përgatiten të shkojnë në letargji. Megjithatë, për lepujt Ayana dhe Toto, të cilët janë miqtë e tij më të ngushtë, dimri është stina më e mirë e vitit! Ka kaq shumë për të bërë, si të luash në dëborë, të ecësh me rrëshqitëse dhe të bësh patinazh në liqenin e ngrirë.

Pavarësisht legjendave të frikshme se çfarë ndodh me iriqët që nuk bien në hibernim, Giuseppe vendos të mos flejë këtë vit – të tre ata po shkojnë në një kërkim për të gjetur borë! Së bashku ata do të shkojnë në një aventurë të madhe, do të kapërcejnë frikën e tyre dhe do të bëjnë disa miq të rinj të papritur gjatë rrugës.

Regjisore: Isabelle Favez

Producent: Nicolas Burlet

Skenariste: Isabelle Favez

15

Friday