Programet

GIANT BEAR

Event Imgage

Një legjendë e përjetshme Inuite për një burrë të vetmuar, një ari gjigand dhe armikun e tyre të frikshëm: njëri-tjetrin.

GIANT BEAR

11 minuta 30 sekonda
Kanada
2018

Një legjendë e përjetshme Inuite për një burrë të vetmuar, një ari gjigand dhe armikun e tyre të frikshëm: njëri-tjetrin.

Regjisorë: Neil Christopher, Daniel Gies
Skenarist: Neil Christopher

 

29

Thursday