Programet

Funny Birds

Event Imgage

Ellie po hyn në shkollën e mesme në Saumur. E turpshme dhe e magjepsur nga natyra dhe zogjtë, ajo e kalon kohën e saj me libra. Ellie tërheq vëmendjen e Anës, bibliotekistes së shkollës.

30 minuta

Francë

2021

Ellie po hyn në shkollën e mesme në Saumur. E turpshme dhe e magjepsur nga natyra dhe zogjtë, ajo e kalon kohën e saj me libra. Ellie tërheq vëmendjen e Anës, bibliotekistes së shkollës. Ditën kur Ellie duhet t’i kthejë një libër Anës, ajo e gjen bibliotekën e shkollës të mbyllur. Ellie vendos ta kthejë atë në shtëpinë e Anës, disa kilometra larg shkollës, në një ishull në lumin Loire. Një ishull plot me zogj.

Regjisor: Charlie Belin

Producente: Virginie Giachino

Skenaristë: Charlie Belin, Mariannick Bellot

19

Tuesday