Programet

Faji

Event Imgage

Një rrëfim për marrëdhënien e vështirë mes nënës dhe vajzës

Faji

6 minuta / Poloni / 2019 /

Një rrëfim për marrëdhënien e vështirë mes nënës dhe vajzës. Një fëmijëri e mbushur me dashuri përballet me depresionin dhe varësinë ndaj alkoolit të prindit.

Regjisore: Marcjanna Urbańska
Skenariste: Marcjanna Urbańska

Marta Swiatek
[email protected]

18

Tuesday