Programet

Entropia

Event Imgage

Entropia është një mjedis i tri universeve paralele, ku tri vajza jetojnë në rrethana të ndryshme

Entropia

10 minuta / Hungari / 2019 /

Entropia është një mjedis i tri universeve paralele, ku tri vajza jetojnë në rrethana të ndryshme. Njëra nga to përfaqëson anën shtazore të natyrës njerëzore, tjetra është një konsumuese e mbushur me frustrim, kurse e treta jeton në një dhomë futuristike ku duhet të vrapojë në mënyrë që ta mbajë sistemin funksional. Papritmas, një insekt fluturon mbi të tre universet duke e shkaktuar një defekt në sistem. Për shkak të atij defekti, të tre universet fillojnë të kolapsojnë dhe të tri vajzat janë në gjendje që të afrohen me njëra tjetrën.

Regjisore: Flóra Anna Buda
Skenariste: Flóra Anna Buda
Producent: József Fülöp

Buda Flóra Anna
[email protected]

18

Tuesday