Programet

Ëndrrat bëhen Vizatime

Event Imgage

Një ditë, ai po skiconte një krap kur papritmas e zu gjumi dhe në ëndrrën e tij, ai u shndërrua në një krap

Ëndrrat bëhen Vizatime

10 minuta 10 sekonda / Japoni / 2019

Piktori KUWAGATA KEISAI ka jetuar mbi 200 vite më parë. Ai ka ilustruar Mënyrat për të Skicuar, një seri librash me vizatime që kanë përshkruan njerëzit dhe kafshët në mënyrë të pasur. Një ditë, ai po skiconte një krap kur papritmas e zu gjumi dhe në ëndrrën e tij, ai u shndërrua në një krap. Krapi po e shijonte notin, por kur një peshkatar e zuri, gjërat filluan të marrin një kahje të keqe…

Regjisor: Koji Yamamura
Skenarist: Koji Yamamura
Producent: Koji Yamamura

Koji Yamamura
[email protected]

18

Tuesday