Programet

EMERGENCY BROADCAST

Event Imgage

I frymëzuar nga objektet, dhomat dhe hapësirat e kësaj Hapësire Historike Kanadeze, ky film i animuar imagjinon fillimin e një lufte nukleare.

EMERGENCY BROADCAST

7 minuta
Kanada
2017

E ndërtuar në kulmin e Luftës së Ftohtë për t’i bërë ballë një sulmi nuklear prej pesë megatoneve, Diefenbunker është një kështjellë masive 10 mijë metrash katrorë që shtrihet katër kate nën tokë, e cila ishte dizajnuar dhe ndërtuar krejtësisht fshehurazi në vitin 1959. I frymëzuar nga objektet, dhomat dhe hapësirat e kësaj Hapësire Historike Kanadeze, ky film i animuar imagjinon fillimin e një lufte nukleare.

Regjisor: Pixie Cram

 

29

Thursday