Programet

Elena

Event Imgage

Elena po shijon jetën e saj në re, derisa takon një Vinç të Kuq simpatik dhe një farë fillon të rritet brenda saj

12 minuta 30 sekonda

Kroaci

2021

Elena po shijon jetën e saj në re, derisa takon një Vinç të Kuq simpatik dhe një farë fillon të rritet brenda saj. E pa gatshme për ndryshimet dhe sakrificat që fara sjell në jetën e saj, Elena e shkulë atë nga trupi i saj. Së shpejti ajo do t’i kuptojë pasojat e këtij veprimi.

Regjisore: Birutė Sodeikaitė

Skenariste: Biruté Sodeikaitė

Producente: Agnė Adomėnė

14

Thursday