Programet

Edmond and Lucy – Shooting Stars

Event Imgage

Heronjtë tanë po shkojnë në kamping për të pasur këndvështrimin më të mirë në Dushin e Meteorëve të natës së sotme… por ata humbasin rrugës! Ata duhet të përdorin të gjitha shqisat dhe guximin për të gjetur rrugën e tyre dhe për të qenë në kohë për shfaqjen!

11 minuta 4 sekonda

Francë

2022

Heronjtë tanë po shkojnë në kamping për të pasur këndvështrimin më të mirë në Dushin e Meteorëve të natës së sotme… por ata humbasin rrugës! Ata duhet të përdorin të gjitha shqisat dhe guximin për të gjetur rrugën e tyre dhe për të qenë në kohë për shfaqjen!

Regjisor: François Narboux

Producente: Hanna Mouchez

Skenaristë: Balthazar Chapuis, François Narboux

17

Sunday