Programet

Don’t Die on Me

Event Imgage

2 minuta 54 sekonda

Izrael

2022

 

Matti astmatiku kollitet sërish dhe sërish dëgjon fjalinë irrituese: “Mos më vdis!”, por këtë herë do ta bëjë.

 

Regjisor: Ori Goldberg

Produksioni: Tohu Animation Collective, Ori Goldberg

19

Wednesday