Programet

Dita e Fundit

Event Imgage

Një grua e rënduar nga kujtimet e së kaluarës dhe e irrituar nga mungesa e më të dashurve, kërkon qetësi në botën e hutuar përreth saj

Dita e Fundit

4 minuta 50 sekonda / Bullgari / 2019 /

Një grua e rënduar nga kujtimet e së kaluarës dhe e irrituar nga mungesa e më të dashurve, kërkon qetësi në botën e hutuar përreth saj.

Regjia: Dalibor Rajninger
Animacioni: Dalibor Rajninger
Producente: Vessela Dantcheva
Muzika: Dalibor Rajninger, BigBanda Soundscapers

Dalibor Rajninger, Vessela Dantcheva
[email protected]

18

Tuesday