Programet

Detyrat e Ditës

Event Imgage

Një poezi e shkurtër e vizuelizuar ku personazhja kryesore është në kërkim të ikjes nga vetmia e rutinës së detyrave të përditshme

Detyrat e Ditës

5 minuta / Bullgari / 2019 /

Një poezi e shkurtër e vizuelizuar ku personazhja kryesore është në kërkim të ikjes nga vetmia e rutinës së detyrave të përditshme. Por, në vend që të vendos rend në jetën e saj, ajo zbulon çmendurinë dhe kaosin, të cilat e ngufasin atë.

Regjia: Petya Zlateva
Skenarist: Stefan Ivanov
Producente: Vessela Dantcheva
Animacioni: Petya Zlateva
Muzika: Alexander Evtimov, BigBanda Soundscapers

Petya Zlateva, Vessela Dantcheva
[email protected]

18

Tuesday