Programet

Dera e Mbylljes

Event Imgage

Një video muzikore që do t’iu shpie në një udhëtim mistik përmes prekjeve të një furçeje dhe bojës së zezë

Dera e Mbylljes

4 minuta 30 sekonda / Estoni / 2019 /

Një video muzikore që do t’iu shpie në një udhëtim mistik përmes prekjeve të një furçeje dhe bojës së zezë

Regjisore: Lucija Mrzljak
Skenariste: Lucija Mrzljak

Lucija Mrzljak
[email protected]

18

Tuesday