Programet

Delja, Ujku dhe një Filxhan Çaji

Event Imgage

Gjatë natës, teksa anëtarët e tjerë të familjes shijojnë rituale interesante para gjumit, një fëmijë thërret një ujk të fshehur në një kuti nën shtratin e tij.

Delja, Ujku dhe një Filxhan Çaji

12 min 11 sek / Francë / 2019 / Animacion 2D

Gjatë natës, teksa anëtarët e tjerë të familjes shijojnë rituale interesante para gjumit, një fëmijë thërret një ujk të fshehur në një kuti nën shtratin e tij. Delja e penguar pastaj rrethon derën e dhomës së tij të gjumit.

Regjisor: Marion Lacourt
Producent: Edwina Liard, Nidia Santiago
Muzika: Nathan Blais

Varicoloured OÜ
[email protected]

18

Tuesday