Programet

De berde

Event Imgage

Një rrëfim për njerëz nga mishi e gjaku.

De berde

 2 minuta 10 sekonda

Suedi

2020

 Një rrëfim për njerëz nga mishi e gjaku, të ndarë nga iluzione të quajtura kufij, kombe dhe raca

 Regjisor: Star Bazancir

Skenarist: Star Bazancir

Producent: Star Bazancir

24

Saturday