Programet

CROSSING VICTORIA

Event Imgage

Dhjetë vjet më parë, bëra një udhëtim dimri të pabesë, natën vonë, nëpër një pikë referimi të vjetër, historike të Montrealit. Nëpër shiun e ftohtë, erën dhe borën, këto ishin halucinacionet e hekurta që hasa në rrugën time.

4 minuta

Kanada

2013

Dhjetë vjet më parë, bëra një udhëtim dimri të pabesë, natën vonë, nëpër një pikë referimi të vjetër, historike të Montrealit. Nëpër shiun e ftohtë, erën dhe borën, këto ishin halucinacionet e hekurta që hasa në rrugën time.

14

Thursday