Programet

Cockroaches

Event Imgage

Në një qytet distopian në prag të kolapsit pasi që e kanë pushtuar kacabujt, një vëllazëri e dërgon Timin 17-vjeçar në një mision për të hedhur në erë folenë e kacabujve për të shpëtuar qytetin e tij.

9 minuta 40 sekonda

Norvegji

 2022

 Në një qytet distopian në prag të kolapsit pasi që e kanë pushtuar kacabujt, një vëllazëri e dërgon Timin 17-vjeçar në një mision për të hedhur në erë folenë e kacabujve për të shpëtuar qytetin e tij. Por një takim me një të huaj e bën Timin të rishqyrtojë perceptimin e tij për realitetin.

Kacabujt është një fabul e animuar rreth përjashtimit dhe ekstremizmit, që tregon se si kërkimi për pranim mund të ketë pasoja fatale. Në një kohë kur e djathta ekstreme po marshon sërish në shumë vende evropiane, filmi synon të dërgojë një paralajmërim.

 Regjisor: Adel Khan Faroog

Skenarist: Adel Khan Faroog

Producente: Lise Fearnley, Tonje Skar Reiersen

15

Friday